Aanwijzingsbesluit toezichthouders Gelderse Omgevingsdiensten gemeente Wageningen 2024

DeWageningengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanwijzingsbesluit toezichthouders Gelderse Omgevingsdiensten gemeente Wageningen 2024.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wageningen, ieder voor zover het zijn bevoegdheden betreft,Gelet op-Artikel 5:11 van de Algemene wet bestuursrecht;-Artikel 18.6 van de Omgevingswet; -Artikel 41, lid 1, onder b, van de Alcoholwet;-Artikel 33, lid 1, van de Huisvestingswet 2014; -Artikel 6:2 van de Algemene plaatselijke verordening Wageningen 2023;-Artikel 9.2.1, lid 1 en 3, van de Verordening Fysieke leefomgeving Wageningen 2022. -Hoofstuk 10 & 18, van de wet Milieubeheer Overwegende dat-het project ‘Theseus’ in de gemeente Wageningen plaatsvindt van 1 januari 2024 tot en met 9 februari 2024 met het doel om controles op bedrijventerreinen uit te voeren;-het van belang is dat toezichthouders als bedoeld in artikel 5:11 van de Algemene wet bestuursrecht in dat kader worden aangewezen met het oog op het houden van toezicht op de naleving van het bepaalde bij of krachtens enig wettelijk voorschrift;-dat door aanwijzing als toezichthouder, de toezichthouder van de bevoegdheden als genoemd in titel 5.2 van de Algemene wet bestuursrecht gebruik kan maken.Besluit:Het volgende vast te stellen: Artikel 1De (onbezoldigde) ambtenaren die zijn en worden aangesteld, geplaatst of gedetacheerd bij Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA) in het project team Theseus te weten: -Henk de Haas, toezichthouder, werkzaam bij ODRA-Lotte van Alfen, toezichthouder, werkzaam bij ODRA-Laura Backers, toezichthouder, werkzaam bij ODRA-Gwen Verkruijsse, toezichthouder, werkzaam bij Omgevingsdienst de Vallei-Dennis Somsen, toezichthouder, werkzaam bij ODRA-Ruud Benjamins, toezichthouder, werkzaam bij Omgevingsdienst Achterhoekaan te wijzen als toezichthouders als bedoeld in artikel 5:11 van de Algemene wet bestuursrecht in samenhang met artikel 18.6 van de Omgevingswet. Artikel 2De onder 1 genoemde personen zijn belast met toezicht op de naleving van het bepaalde bij of krachtens de: Omgevingswet, Wet milieubeheer, Alcoholwet, Huisvestingswet 2014, Algemene plaatselijke verordening Wageningen 2023. Artikel 3De aanwijzing van de betreffende (onbezoldigde) ambtenaar vervalt met ingang van de dag waarop het dienstverband met de ambtenaar is beëindigd, de plaatsing is beëindigd dan wel de detachering is beëindigd of zoveel eerder is beëindigd. Artikel 41.Dit besluit treedt in werking op 1 januari 2024. 2.Dit besluit wordt ingetrokken per 10 februari 2024. 3.Dit besluit wordt aangehaald als het “Aanwijzingsbesluit toezichthouders Gelderse omgevingsdiensten gemeente Wageningen 2024”.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deWageningengids.nl op 06-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wageningen, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deWageningengids.nl
Redactie deWageningengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wageningen
  2. gmb-2024-12077

Gerelateerde berichten