GKV Wageningen - De Wagenburcht

GKV Wageningen - De Wagenburcht is een Kerk gelegen aan Kastanjeweg 2 in Wageningen.

Meer informatie over GKV Wageningen - De Wagenburcht in Wageningen

De Wagenburcht is een christelijke gemeente in Wageningen, die samenkomsten houdt op zondagochtend om 9.30 uur. Deze diensten kunnen zowel online worden bijgewoond als live worden bezocht. Daarnaast is er elke maandagavond een maaltijd genaamd KomEet, die plaatsvindt in de buurt. De Wagenburcht maakt deel uit van de Nederlandse Gereformeerde Kerken en nodigt iedereen uit om hun diensten bij te wonen of een kijkje te nemen op hun website.

Wil je weten wat GKV Wageningen - De Wagenburcht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GKV Wageningen - De Wagenburcht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GKV Wageningen - De Wagenburcht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GKV Wageningen - De Wagenburcht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar GKV Wageningen - De Wagenburcht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GKV Wageningen – De Wagenburcht

Bezoekers bekeken ook