Genootschap voor de Bakkerij

Genootschap voor de Bakkerij is een Bakkerij gelegen aan Agro Business Park 75 in Wageningen.

Meer informatie over Genootschap voor de Bakkerij in Wageningen

Het Genootschap voor de Bakkerij is al sinds 1938 actief als discussie- en ontmoetingsplatform voor de bakkerijbranche. Het heeft als doel de continuïteit van deze sector te ondersteunen en het beheert een netwerk van leden die actief zijn op beslissingsniveau in de bakkerijsector. Het Genootschap streeft ernaar om een representatieve verdeling van de branche te hebben, van bakkerijproducten tot en met het aanbieden aan de consument. Ze organiseren regelmatig bijeenkomsten en hebben recentelijk onderwerpen behandeld zoals de gezondheidsvoordelen van zuivel, de rol van calorieën bij gewichtstoename en een boeiende bijeenkomst over granen. Het secretariaat van het Genootschap is bereikbaar voor vragen en opmerkingen en ze organiseren verschillende activiteiten zoals de Algemene Ledenvergadering en themabijeenkomsten. Daarnaast bieden ze exclusieve diensten aan leden, zoals een uitgebreide ledenlijst en downloads.

Wil je weten wat Genootschap voor de Bakkerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Genootschap voor de Bakkerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Genootschap voor de Bakkerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Genootschap voor de Bakkerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Genootschap voor de Bakkerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Genootschap voor de Bakkerij

Bezoekers bekeken ook