Gelderse Roos

Gelderse Roos is een Winkel voor traditionele kostuums gelegen aan Geertjesweg 54 in Wageningen.

Meer informatie over Gelderse Roos in Wageningen

Gelderse Roos is een winkel in Wageningen die gespecialiseerd is in levende geschiedenis. Ze bieden een breed scala aan historische schoenen en kleding, evenals re-enactmentartikelen. De winkel is opgericht in 2010 en is geregistreerd onder het KvK-nummer 09120467. Ze hebben ook een BTW-id/VAT-id: NL001363077B67. Voor meer informatie over hun producten en evenementen kunt u contact met hen opnemen via telefoonnummer 0317 422643 of mobiel nummer 06 20193106. Bezoek hun agenda voor aankomende activiteiten en bekijk hun website voor meer informatie.

Wil je weten wat Gelderse Roos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gelderse Roos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gelderse Roos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gelderse Roos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Gelderse Roos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gelderse Roos

Bezoekers bekeken ook