Gastouderservice Take Care

Gastouderservice Take Care is een Kinderopvang gelegen aan Hertenlaan 8 in Wageningen.

Meer informatie over Gastouderservice Take Care in Wageningen

Vandaag is het de Dag van de Gastouder en Gastouderservice Take Care wenst alle gastouders een fijne dag toe. De gastouderservice heeft ook een hitteprotocol, waarin de risico's van hitte op de opvanglocatie worden beschreven en welke voorzieningen en maatregelen er genomen worden. Daarnaast kunnen klanten hier terecht voor het zoeken naar een gastouder en gastouders kunnen zich inschrijven bij Take Care. Er zijn ook acties waarbij je een actiecode kunt scoren en de kosten voor gastouderopvang beginnen al vanaf 25 euro per maand. Als je wilt overstappen, kun je bij Take Care informeren naar de voordelen. Je kunt contact opnemen via telefoon of app, of je vraag stellen via de website.

Wil je weten wat Gastouderservice Take Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouderservice Take Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouderservice Take Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouderservice Take Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Gastouderservice Take Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouderservice Take Care

Bezoekers bekeken ook