Gastouderopvang Lovely4kidz

Gastouderopvang Lovely4kidz is een Kinderopvang gelegen aan De Hoef 20 in Wageningen.

Meer informatie over Gastouderopvang Lovely4kidz in Wageningen

Gastouderopvang Lovely4Kidz is een gastouderopvang in Wageningen, waar kinderen van 0 tot en met 4 jaar in een huiselijke sfeer worden opgevangen. De gastouder, Tamara Willemsen, vindt het belangrijk dat kinderen spelenderwijs leren en biedt liefde en zorg om hen een fijne plek te bieden. Ze is aangesloten bij een gastouderbureau en voldoet aan alle eisen voor kinderopvangtoeslag. Door de kleinschaligheid van de opvang is er veel persoonlijke aandacht voor ieder kind, en worden de verschillende leeftijdsgroepen gevarieerd. De opvanglocatie wordt regelmatig gecontroleerd door de GGD. Er is geen vast activiteitenprogramma, maar er is wel structuur en regelmaat. Tamara is gediplomeerd en heeft een EHBO-diploma, evenals een VVE-certificaat en Piramide voor gastouders. Er wordt veel buiten gespeeld en er worden alleen herkenbare foto's van kinderen geplaatst met schriftelijke toestemming van de ouders. Tamara heeft ervaring in de kinderopvang en biedt opvang bij haar thuis in Wageningen. Meer informatie over haar en haar visie is te vinden op haar website. Het tarief is te vinden op de pagina over gastouder tarief.

Wil je weten wat Gastouderopvang Lovely4kidz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouderopvang Lovely4kidz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouderopvang Lovely4kidz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouderopvang Lovely4kidz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Gastouderopvang Lovely4kidz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouderopvang Lovely4kidz

Bezoekers bekeken ook