gastouderopvang Jenny's Kleine Kring

gastouderopvang Jenny's Kleine Kring is een Kinderopvang gelegen aan Graspieperweide 24 in Wageningen.

Meer informatie over gastouderopvang Jenny's Kleine Kring in Wageningen

Jenny's Kleine Kring is een gastouderopvang in Wageningen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De gastouder, Jennifer, zorgt voor de kinderen met veel aandacht en laat ze ook zelf dingen ontdekken en zich ontwikkelen. De veiligheid en het vertrouwen van de kinderen staan centraal. Er wordt jaarlijks een inspectie door de GGD uitgevoerd. Jennifer is een vrolijke en spontane gastouder die makkelijk contact maakt met de kinderen. Ze gaat veel met de kinderen naar buiten. Haar huis staat in een kindvriendelijke buurt in Wageningen, maar ze ontvangt ook regelmatig kinderen uit Bennekom en Ede. Ouders zijn erg tevreden over Jennifer's manier van verzorgen en leren, en vinden haar liefdevol en vriendelijk. Jennifer spreekt Nederlands, maar kan ook Engels of Frans spreken indien nodig. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via jennyskleinekring@ziggo.nl.

Wil je weten wat gastouderopvang Jenny's Kleine Kring verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van gastouderopvang Jenny's Kleine Kring of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij gastouderopvang Jenny's Kleine Kring? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je gastouderopvang Jenny's Kleine Kring het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar gastouderopvang Jenny's Kleine Kring reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. gastouderopvang Jenny’s Kleine Kring

Bezoekers bekeken ook