Gastouderopvang 'Bij Marleen'

Gastouderopvang 'Bij Marleen' is een Kinderopvang gelegen aan Gruttoweide 72 in Wageningen.

Meer informatie over Gastouderopvang 'Bij Marleen' in Wageningen

Ik bied kleinschalige kinderopvang aan bij mij thuis in Wageningen. Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 - 18.00 uur, en incidentele opvang buiten deze tijden is mogelijk in overleg. Vanaf juli 2022 stop ik als gastouder en neem ik geen nieuwe gastkinderen meer aan. Ik vang maximaal 6 kinderen tegelijk op, inclusief onze eigen kinderen. Als gastouder ben ik het vaste gezicht voor de kinderen, zodat ze zich bij mij thuis kunnen voelen. We gaan regelmatig samen op pad, naar het park, de markt, de bibliotheek en talloze speeltuintjes die op loopafstand zijn.

Wil je weten wat Gastouderopvang 'Bij Marleen' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouderopvang 'Bij Marleen' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouderopvang 'Bij Marleen'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouderopvang 'Bij Marleen' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Gastouderopvang 'Bij Marleen' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouderopvang ‘Bij Marleen’

Bezoekers bekeken ook