Fysiotherapie Wageningen

Fysiotherapie Wageningen is een Fysiotherapeut gelegen aan Floralaan 77 in Wageningen.

Meer informatie over Fysiotherapie Wageningen in Wageningen

Fysiotherapie Wageningen is een praktijk die gespecialiseerd is in verschillende behandelingen. Ze bieden reguliere fysiotherapie aan, evenals begeleiding bij het herstel na spier- of gewrichtsoperaties. Daarnaast hebben ze specialisaties zoals manuele therapie, dry needling, bekkenfysiotherapie, handtherapie, claudicationet, onconet, oedeemtherapie en sportfysiotherapie. De praktijk is ontstaan uit een fusie tussen Fysiotherapie Tarthorst en Fysio Flex in 2019. Ze hebben twee locaties, Tarthorst en Floralaan, die zijn uitgerust met behandelkamers en een oefenzaal met cardio- en krachttrainingsapparatuur. Naast individuele behandelingen bieden ze ook groepstrainingen aan die worden aangepast aan de persoonlijke situatie van de patiënt. Ze hebben ook handtherapeuten in dienst en bieden revalidatie aan na het coronavirus.

Wil je weten wat Fysiotherapie Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Fysiotherapie Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Wageningen

Bezoekers bekeken ook