Fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen

Fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Ooststeeg 150 in Wageningen.

Meer informatie over Fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen in Wageningen

Fysiotherapeut Ingrid Marcusse heeft een praktijk in Wageningen waar ze verschillende soorten fysiotherapie aanbiedt, zoals sportfysiotherapie en oedeemtherapie. Ze gelooft dat een goede behandeling afhangt van de expertise van de fysiotherapeut en niet van fitnessapparaten. Ingrid biedt ook specifieke programma's aan, zoals valpreventie voor senioren en begeleiding van jonge sport- en performancetalenten. Daarnaast voert ze visitaties uit bij andere praktijken en leidt ze intervisiecoaches op. Ingrid heeft zelf ook ervaring in de sportwereld, ze was in de jaren '80 Nederlands kampioen short track. Ze biedt ook revalidatie en preventie aan en heeft een nieuw trainingsprogramma genaamd Core Power Fysio. Ingrid runt haar praktijk op een financieel gezonde en inspirerende manier en biedt direct toepasbare adviezen. Ze heeft ook ervaring met talentcoaching en werkt samen met verschillende partners. Ze is aangesloten bij verschillende organisaties en heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars. Haar praktijk is gevestigd in Wageningen en ze is gecertificeerd als praktijkvisiteur, intervisiecoach en ZwangerFit docent.

Wil je weten wat Fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Ingrid Marcusse Wageningen

Bezoekers bekeken ook