Fysiotherapie FYTALIS Wageningen

Fysiotherapie FYTALIS Wageningen is een Fysiotherapeut gelegen aan Medisch Centrum Kortenoord, Binnenhaven 69 G in Wageningen.

Meer informatie over Fysiotherapie FYTALIS Wageningen in Wageningen

Fytalis is een centrum voor fysiotherapie, manuele therapie en revalidatie in Wageningen. Ze zijn gespecialiseerd in het helpen van mensen om hun vitaliteit terug te krijgen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, waaronder fysiotherapie, manuele therapie, medische fitness, revalidatie na corona, oncologische revalidatie, echografie, shockwave therapie, behandeling van COPD, obesitas en diabetes. Fytalis staat garant voor betrokkenheid, persoonlijke begeleiding en een optimale kwaliteit van zorg. Ze behandelen ook in de avonduren en indien nodig bij u thuis. Ze werken samen met een groot team van diverse professionele paramedici om uw gezondheidsklachten te verhelpen. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0317-420 552 of per e-mail op info@fytalis.nl. Fytalis is gevestigd op de bovenste verdieping van Medisch Centrum Kortenoord in Wageningen. Ze bieden ook preventieve sportprogramma's aan om uw vitaliteit te behouden en hebben verschillende zorgprogramma's beschikbaar.

Wil je weten wat Fysiotherapie FYTALIS Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie FYTALIS Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie FYTALIS Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie FYTALIS Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Fysiotherapie FYTALIS Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie FYTALIS Wageningen

Bezoekers bekeken ook