Foladi Groenten & Fruit

Foladi Groenten & Fruit is een Groenteboer gelegen aan Stadsbrink 443 in Wageningen.

Meer informatie over Foladi Groenten & Fruit in Wageningen

Jamshed Foladi en Judith Klein Breteler runnen samen met hun personeel een winkel waar ze klanten voorzien van verse groenten en fruit. Ze verkopen ook huisgemaakte salades, rauwkost, zuidvruchten, kruiden, eieren, noten, oliën, azijnen en vruchtensappen. De kwaliteit van de producten staat voor hen voorop, en ze selecteren deze met liefde en zorg. Natuurlijk eten is belangrijk voor een goede gezondheid, daarom hebben ze een uitgebreid assortiment groenten en fruit. Daarnaast bieden ze goede service en geven ze eerlijk en gezond advies aan hun klanten. Je kunt hun winkel bezoeken om het assortiment te bewonderen.

Wil je weten wat Foladi Groenten & Fruit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Foladi Groenten & Fruit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Foladi Groenten & Fruit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Foladi Groenten & Fruit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Foladi Groenten & Fruit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Foladi Groenten & Fruit

Bezoekers bekeken ook