Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is een Hotel gelegen aan Generaal Foulkesweg 96 in Wageningen.

Meer informatie over Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is een modern hotel in Wageningen, gelegen op een prachtige plek met een weids uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe. Het hotel biedt luxe faciliteiten, zoals een Finse sauna, Turks stoombad en jacuzzi, en beschikt over multifunctionele vergaderzalen. Gasten kunnen genieten van culinaire gerechten in het à la carte restaurant of een versnapering of borrel in de gezellige Brasserie No. 96. In de omgeving van het hotel zijn natuurgebieden te vinden waar prachtige fiets- en wandeltochten gemaakt kunnen worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om een hotelovernachting te combineren met een bezoek aan Burgers' Zoo. Het hotel organiseert ook verschillende evenementen, zoals High Tea's en speciale menu's. Gasten kunnen verschillende arrangementen boeken, zoals een Fiets & Wandel Arrangement of een Last Minute Arrangement.

Wil je weten wat Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Bezoekers bekeken ook