fit20 Wageningen

fit20 Wageningen is een Personal trainer gelegen aan Costerweg 1 G in Wageningen.

Meer informatie over fit20 Wageningen in Wageningen

Bij fit20 Wageningen kun je wekelijks een persoonlijke training volgen van 20 minuten. Deze training is altijd op afspraak en je wordt begeleid door een trainer. Er zijn maximaal drie personen aanwezig in de trainingsruimte. Je kunt gewoon in je dagelijkse kleding trainen, omdat je niet zweet hoef je niet te douchen of om te kleden. Er zijn geen kleedruimtes of douches, maar wel een optimaal binnenklimaat. Marion vertelt dat ze sterker is geworden en geen spierpijn meer heeft. Haar bloeddruk is ook naar normale waarden gezakt, waardoor ze gestopt is met bloeddrukverlagers. Michiel van Haastert, een arts, vindt het prettig dat hij gelijk na zijn werk kan trainen en dat het weinig tijd kost. De fit20 training heeft volgens hem een enorme impact op de gezondheid. José van den Berg vertelt in een gesprek met Mike Weerts hoe de fit20 training haar leven heeft veranderd. Er zijn al meer dan 17.000 klanten bij fit20 Wageningen en wereldwijd zijn er meer dan 100 studio's. De laatste nieuwtjes van fit20 Wageningen worden ook genoemd, zoals een warm blijven deze winter en de 16 seconden test.

Wil je weten wat fit20 Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fit20 Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fit20 Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fit20 Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar fit20 Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fit20 Wageningen

Bezoekers bekeken ook