Fight Training Wageningen

Fight Training Wageningen is een Kickboksschool gelegen aan Nudepark 122 in Wageningen.

Meer informatie over Fight Training Wageningen in Wageningen

Op de website van Fight Training Wageningen is er een aanbod van verschillende trainingen te vinden. Ze bieden kickboksen aan voor jeugd vanaf 5 jaar, speciale trainingen alleen voor vrouwen, workshops, bokszaktraining, bootcamp en personal training. Daarnaast kan je bij hen ook een kinderfeestje organiseren. Het rooster bevat verschillende lesprogramma's en er is ook de mogelijkheid voor personal training. De tarieven en contactgegevens zijn ook te vinden op de website.

Wil je weten wat Fight Training Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fight Training Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fight Training Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fight Training Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Fight Training Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fight Training Wageningen

Bezoekers bekeken ook