Faculty Club Novum

Faculty Club Novum is een Restaurant gelegen aan Hoge Steeg 2 in Wageningen.

Meer informatie over Faculty Club Novum in Wageningen

Restaurant Novum is een culinaire ontmoetingsplek op de campus van Wageningen University & Research. Ze serveren de hele dag door de beste koffie, lunch, borrel en diner. Het restaurant staat bekend om zijn conceptuele, eigenwijze en duurzame aanpak, waarbij lokale producten en ingrediënten worden gebruikt in smaakvolle gerechten. In samenwerking met de onderzoeksdomeinen van Wageningen University & Research is Novum een proeftuin voor kringlooplandbouw, met minimale CO₂-uitstoot. Het restaurant biedt zowel plantaardige als dierlijke eiwitten, zonder concessie te doen aan smaak en beleving. Kom genieten van klassieke gerechten in een modern en innovatief jasje bij Restaurant Novum!

Wil je weten wat Faculty Club Novum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Faculty Club Novum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Faculty Club Novum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Faculty Club Novum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Faculty Club Novum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Faculty Club Novum

Bezoekers bekeken ook