Emmaus Regenboog

Emmaus Regenboog is een Tweedehandswinkel gelegen aan Herenstraat 9 in Wageningen.

Meer informatie over Emmaus Regenboog in Wageningen

Emmaus Regenboog is een werkgemeenschap in Wageningen die al meer dan 40 jaar bestaat. Ze zamelen diverse spullen in, repareren ze en verkopen ze in hun winkels aan de Herenstraat 9 en Vijzelstraat 1. De winkels zijn geopend op woensdag van 10:00 tot 14:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur. Het assortiment is zeer divers, met onder andere meubels, elektronica, kleding en boeken. Ongeveer 30 mensen werken wekelijks bij Emmaus, waarvan 6 betaald. Ze werken tussen een halve dag en 4 dagen per week. Op dinsdag en donderdag worden spullen opgehaald in Wageningen en de directe omgeving. De inkomsten van de winkels worden gebruikt om de vaste lasten te betalen en de rest wordt besteed aan goedgekeurde projecten. Emmaus Regenboog is een onafhankelijke stichting en maakt deel uit van de Federatie Emmaus Nederland. Ze hebben momenteel twee vacatures voor vrijwilligers: boekverkoper op woensdag en speelgoedmedewerker voor 1 dag per week.

Wil je weten wat Emmaus Regenboog verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmaus Regenboog of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmaus Regenboog? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmaus Regenboog het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Emmaus Regenboog reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Emmaus Regenboog

Bezoekers bekeken ook