Eetcafé H41

Eetcafé H41 is een Restaurant gelegen aan Herenstraat 41 in Wageningen.

Meer informatie over Eetcafé H41 in Wageningen

Eetcafé H41 is een populaire eetgelegenheid in Wageningen, gevestigd in een oude houtzagerij. Het café biedt een ruime keuze aan gerechten, van vlees en vis tot vegetarische opties. Of je nu snel een hapje wilt eten of uitgebreid wilt tafelen, bij H41 ben je zeven dagen per week welkom. Daarnaast bieden ze een groepsdeal aan voor groepen vanaf 12 personen, waarbij je kunt kiezen uit gerechten zoals kipsaté, kalkoenoester, varkenshaas of een rijkgevulde quiche. Deze deal is geldig van maandag tot en met donderdag. Ook kun je op tweede kerstdag genieten van een 3-gangen kerstmenu voor €40,-.

Wil je weten wat Eetcafé H41 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé H41 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé H41? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé H41 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Eetcafé H41 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé H41

Bezoekers bekeken ook