Eetcafé de Tijd

Eetcafé de Tijd is een Restaurant gelegen aan Markt 12 in Wageningen.

Meer informatie over Eetcafé de Tijd in Wageningen

Bij Café de Tijd kunt u genieten van een heerlijke high tea. Op een sfeervol gedekte tafel kunt u genieten van onbeperkt thee en een uitgebreide selectie uit ons verse thee assortiment. Daarnaast kunt u genieten van verschillende zoetigheden, huisgemaakt gebak, hartige broodjes en een kopje soep. De prijs voor de high tea is €22,50 per persoon en er zijn ook vegetarische mogelijkheden beschikbaar. U kunt uw reservering doorgeven via reserveringen@cafedetijd.net of telefonisch op 0317-460221. Naast de high tea biedt Café de Tijd ook high beer-wine en high cocktail arrangementen aan. Café de Tijd is gevestigd aan Markt 12, 6701 CZ in Wageningen en is geopend volgens de reguliere openingstijden.

Wil je weten wat Eetcafé de Tijd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé de Tijd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé de Tijd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé de Tijd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Eetcafé de Tijd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé de Tijd

Bezoekers bekeken ook