Eetcafé De Kater

Eetcafé De Kater is een Restaurant gelegen aan Markt 8 in Wageningen.

Meer informatie over Eetcafé De Kater in Wageningen

De Groene Kater in Wageningen is een populaire plek om te eten en te drinken. Ze hebben een gevarieerd menu met heerlijke lunches, fantastische diners, de beste burgers en eindeloze snacks. Het is niet mogelijk om een tafel op het terras te reserveren en specifieke tafels kunnen ook niet worden gereserveerd. Reserveringen zijn mogelijk voor maximaal 10 personen. Voor groepen vanaf 10 personen zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. De Kater staat bekend om de prettige en ontspannen sfeer met een vleugje romantiek en huiselijkheid. Het is al sinds 1988 een favoriete en vertrouwde plek in het centrum van Wageningen. Ze serveren ook heerlijke hamburgers, waaruit je kunt kiezen uit meer dan 12 verschillende menu's. Daarnaast serveren ze koffie van het merk Illy, dat bekend staat om de beste kwaliteit en duurzaamheid. De Kater is ook op zoek naar nieuw personeel in de bediening. Ze bieden een gezellige werksfeer, een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je geïnteresseerd bent, kun je je CV en motivatie naar info@eetcafedekater.nl sturen.

Wil je weten wat Eetcafé De Kater verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé De Kater of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé De Kater? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé De Kater het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Eetcafé De Kater reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé De Kater

Bezoekers bekeken ook