EasyMarcs®

EasyMarcs® is een Kano- en kajakwinkel gelegen aan Churchillweg 18 in Wageningen.

Meer informatie over EasyMarcs® in Wageningen

We presenteren trots de EasyMarcs® kayak trolleys, een nieuwe generatie kajakkarren. Deze karren zorgen voor gemakkelijk transport van je zwaarbeladen kajak over land. De kar rijdt soepel, is compact opvouwbaar, bestand tegen zeewater en extreem sterk. Daarnaast hebben we ook gewerkt aan andere innovaties in het kajakken en kanoën, zoals een oplossing voor het rijden door los zand. We hebben positieve reviews ontvangen van Dutchseakayakers en Northseakayak. Ook hebben we een nieuwe kano-winkel geopend in België genaamd KayakSport, waar onze producten verkrijgbaar zijn. Verder hebben we onze eerste zending naar de Verenigde Staten verzonden en zijn we wereldwijd online verkrijgbaar. We zijn op zoek naar ambassadeurs en houden onze klanten op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Wil je weten wat EasyMarcs® verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EasyMarcs® of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EasyMarcs®? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EasyMarcs® het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar EasyMarcs® reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EasyMarcs®

Bezoekers bekeken ook