easyActive Wageningen

easyActive Wageningen is een Sportschool gelegen aan Marijkeweg 24 in Wageningen.

Meer informatie over easyActive Wageningen in Wageningen

Easy Active Wageningen is een gezellige sportschool waar je welkom bent. Ze nodigen je uit voor een vrijblijvend infogesprek om jouw doelen te bespreken en te kijken welke vorm van sporten het beste bij jou past. Je kunt kiezen uit groepslessen, begeleiding van een trainer of personal training. Ze bieden ook de mogelijkheid om thuis te sporten met een eenvoudig 3-stappen plan. De sportschool heeft een mooie locatie met veel ruimte en daglicht, waar je je thuis kunt voelen. Na het sporten kun je ontspannen in de gezellige zithoek met een kopje koffie of thee. Het team van Easy Active Wageningen staat voor je klaar om je maximaal te ondersteunen.

Wil je weten wat easyActive Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van easyActive Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij easyActive Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je easyActive Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar easyActive Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. easyActive Wageningen

Bezoekers bekeken ook