Dushi second hand

Dushi second hand is een Winkel gelegen aan Junusstraat 45 in Wageningen.

Meer informatie over Dushi second hand in Wageningen

Bij Dushi Second Hand kun je terecht voor de mooiste tweedehands dameskleding, schoenen en accessoires. De kleding is als nieuw, actueel en altijd fris. De winkel in de Junusstraat is gevestigd en heeft een voortdurend wisselend aanbod. Vanaf november zijn ze open van dinsdag tot en met zaterdag. Heleen en Petra, oud-collega's en vriendinnen, hebben een gedeelde passie voor tweedehands kleding en vinden het geweldig om mensen blij te maken met kleding die nog prima een ronde mee kan. Je kunt ook kleding bij hen inbrengen, maar dit moet eigentijds en zo goed als nieuw zijn. Maak telefonisch een afspraak en breng de kleding fris gewassen, zodat zij het snel kunnen verkopen. 40% van de verkoopprijs wordt aan jou betaald en de niet verkochte kleding wordt geschonken aan Cliniclowns. Daarnaast zijn ze nu ook verkooppunt van het duurzame merk Alwero. Je kunt bij hen terecht voor mooie vesten, bodywarmers, mutsen, sloffen en nog veel meer. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 06-52057153 of via info@dushisecondhand.nl.

Wil je weten wat Dushi second hand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dushi second hand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dushi second hand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dushi second hand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Dushi second hand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dushi second hand

Bezoekers bekeken ook