Duimelotje

Duimelotje is een Babywinkel gelegen aan Hoogstraat 50 in Wageningen.

Meer informatie over Duimelotje in Wageningen

Bij Duimelotje kunt u terecht voor baby- en kinderkleding in verschillende maten. Ze verkopen kleding van merken zoals Name-It, Noppies, Feetje, Z8, Jubel, Sturdy, Lovestation22, Legends22 en LoFff. Daarnaast hebben ze ook een assortiment aan (houten) speelgoed, kraamcadeaus en andere mooie producten. Duimelotje hecht veel waarde aan persoonlijke benadering en contact met klanten, daarom hebben ze een fysieke winkel en geen webshop. Ze houden hun klanten op de hoogte via Facebook en Instagram en verzenden bestellingen op aanvraag. De winkel is geopend op verschillende dagen en tijden. De eigenaars van Duimelotje zijn Ellen en Wilma, die de winkel hebben overgenomen in 2010. Ze streven ernaar om een toegankelijke winkel te zijn waar klanten zich welkom voelen en in een ontspannen sfeer kunnen rondkijken. De winkel bevindt zich in Wageningen en het contact kan worden opgenomen via mail of telefoon.

Wil je weten wat Duimelotje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Duimelotje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Duimelotje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Duimelotje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Duimelotje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Duimelotje

Bezoekers bekeken ook