Doopsgezinde Gemeente Wageningen

Doopsgezinde Gemeente Wageningen is een Kerk gelegen aan Delhorstpad 6 in Wageningen.

Meer informatie over Doopsgezinde Gemeente Wageningen in Wageningen

De Arboretumkerk in Wageningen is een vrijzinnige kerk waar mensen met verschillende achtergronden welkom zijn. Ze bieden vieringen aan die zowel fysiek als digitaal via YouTube te beluisteren zijn. Op de website vind je informatie over wie zij zijn, wat ze doen en hun jeugdactiviteiten. Ook hebben ze een jaarthema en is er de mogelijkheid om de kerk te huren. Daarnaast is er een agenda met verschillende activiteiten en ben je van harte welkom om de vieringen bij te wonen. De tijden van de vieringen zijn onder andere op zondagochtend en zondagavond. Ook worden er hemelse klanken aangeboden.

Wil je weten wat Doopsgezinde Gemeente Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doopsgezinde Gemeente Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doopsgezinde Gemeente Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doopsgezinde Gemeente Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Doopsgezinde Gemeente Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doopsgezinde Gemeente Wageningen

Bezoekers bekeken ook