Dinz - doelmatig in zorg

Dinz - doelmatig in zorg is een Softwarebedrijf gelegen aan Lawickse Allee 11 in Wageningen.

Meer informatie over Dinz - doelmatig in zorg in Wageningen

Dinz Web, een administratieve software die het declaratieproces van zorgverleners ondersteunt, stopt op termijn en wordt niet verder ontwikkeld. In plaats daarvan wordt ZilliZ ontwikkeld, een compleet cliëntendossier voor de kleinschalige zorg. Dinz staat met één been in het zorglandschap en houdt zorgverleners op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Binnen Dinz Web kunnen verschillende vormen van samenwerking overzichtelijk worden ondergebracht. Dinz is een innovatieve organisatie die zzp'ers en zorgaanbieders ondersteunt met software voor het administratieve proces van indicatie tot facturatie. De Dinz Web App maakt het mogelijk om onderweg accorderen en rapporteren bij de cliënt thuis te doen. Naast Dinz Web wordt ook ZilliZ ontwikkeld, een gebruiksvriendelijk zorgadministratiesysteem voor de kleinschalige zorg. Geïnteresseerden kunnen een videodemo bekijken en zich inschrijven voor een digitale rondleiding door ZilliZ.

Wil je weten wat Dinz - doelmatig in zorg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dinz - doelmatig in zorg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dinz - doelmatig in zorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dinz - doelmatig in zorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Dinz - doelmatig in zorg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dinz – doelmatig in zorg

Bezoekers bekeken ook