DIELS restobar

DIELS restobar is een Restaurant gelegen aan Vijzelstraat 2 in Wageningen.

Meer informatie over DIELS restobar in Wageningen

Diels restobar in Wageningen is een populaire plek waar u kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Het is aan te raden om in het weekend te reserveren, maar doordeweeks kunt u meestal ook zonder reservering terecht. Diels restobar is er voor allerlei soorten mensen, van lekkerbekken tot trendvolgers en van politici tot boeren. Het restaurant wordt geleid door Dietmar Baars in de keuken en Elsko Sjabbens achter de bar. Samen met hun team zorgen zij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Pas op, want een bezoek aan Diels restobar kan verslavend zijn!

Wil je weten wat DIELS restobar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DIELS restobar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DIELS restobar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DIELS restobar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar DIELS restobar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DIELS restobar

Bezoekers bekeken ook