DentPrevent

DentPrevent is een Tandartspraktijk gelegen aan Generaal Foulkesweg 27 in Wageningen.

Meer informatie over DentPrevent in Wageningen

Welkom op de website van DentPrevent, de praktijk van Jorieke Govaert-Korthof. Jorieke is in 2006 afgestudeerd als mondhygiëniste en heeft sindsdien in verschillende praktijken gewerkt. Op 1 september 2010 is zij haar eigen praktijk gestart met als focus het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg en het preventieve karakter ervan. Jorieke is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten. Op de website kunt u algemene informatie vinden over de werkzaamheden van een mondhygiëniste en specifieke informatie over behandelingen in haar praktijk. Het is mogelijk om zonder verwijzing van uw tandarts een afspraak te maken bij Jorieke. Uw tandarts ontvangt na uw bezoek een rapportage zodat hij/zij op de hoogte is van de bevindingen, adviezen en behandelingen. Voor het maken of annuleren van afspraken kunt u contact opnemen met Kwadrant Mondzorg. De praktijk van Jorieke is geopend op maandag, woensdag en donderdag.

Wil je weten wat DentPrevent verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DentPrevent of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DentPrevent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DentPrevent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar DentPrevent reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DentPrevent

Bezoekers bekeken ook