De Zalige Titus Brandsma Parochie

De Zalige Titus Brandsma Parochie is een Parochie gelegen aan Bergstraat 17 in Wageningen.

Meer informatie over De Zalige Titus Brandsma Parochie in Wageningen

Het artikel bevat verschillende onderwerpen zoals vieringen en liturgie, bezinning, financiën en updates van de pastoor. Er wordt melding gemaakt van het Allerzielen concert van CantΛnimus en het 55-jarig bestaan van het jongerenkoor Sint Antonius. Verder is er een geloofsverdiepingscursus en is er een organist gezocht voor Laudate Dominum. Ook wordt er gezocht naar een repetitieruimte voor Schola. Daarnaast is er een bijgewerkte activiteitenkalender beschikbaar. Verder zijn er contactgegevens vermeld voor het parochiecentrum en de parochieadministratie.

Wil je weten wat De Zalige Titus Brandsma Parochie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zalige Titus Brandsma Parochie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zalige Titus Brandsma Parochie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zalige Titus Brandsma Parochie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De Zalige Titus Brandsma Parochie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zalige Titus Brandsma Parochie

Bezoekers bekeken ook