DE VREUGDEFABRIEK

DE VREUGDEFABRIEK is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Julianastraat 181 in Wageningen.

Meer informatie over DE VREUGDEFABRIEK in Wageningen

De Vreugdefabriek is een organisatie die muziek en entertainment biedt voor de zorg. Ze helpen bij het organiseren van shows en activiteiten voor cliënten en bewoners van zorginstellingen. Ze bieden verschillende programma's aan voor verschillende doelgroepen en leeftijden. De shows zijn interactief en het geluid staat nooit te hard. De entertainers betrekken het publiek continu bij de show en houden rekening met individuele behoeften en wensen. Daarnaast bieden ze ook de BelevenisTafel aan, een tablet in een verplaatsbare tafel die ontspanning, beleving en stimulering van het geheugen biedt. De Vreugdefabriek is trots op hun samenwerking met Johnny de Mol, die heeft aangegeven de organisatie te willen ondersteunen. Ze zijn dankbaar voor elke vorm van steun om mensen met een beperking op een creatieve en zinvolle manier te laten deelnemen aan de maatschappij.

Wil je weten wat DE VREUGDEFABRIEK verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DE VREUGDEFABRIEK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DE VREUGDEFABRIEK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DE VREUGDEFABRIEK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar DE VREUGDEFABRIEK reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DE VREUGDEFABRIEK

Bezoekers bekeken ook