De Vlaamsche Reus B.V.

De Vlaamsche Reus B.V. is een Bar gelegen aan Hoogstraat 21 in Wageningen.

Meer informatie over De Vlaamsche Reus B.V. in Wageningen

De Vlaamsche Reus is een bierspecialiteitencafé in Wageningen met 14 bieren op tap en meer dan 200 bieren op fles. De brouwerij van de maand oktober is Einbecker, de uitvinders van Bockbier. Ze hebben Einbecker Ur-Bock Dunkel zowel op tap als op fles of blik. Verder worden er binnenkort nieuwe bieren verwacht, zoals Arend Winter, Jessenhofke Reserva, Lupulus Blond Tripel, Lupulus Neipa, Maashorst Blond, Moinette, Rock City Smulbock, Steenuilke en Vatgerijpt #9 Black Basterd Bourbon. Het café organiseert ook evenementen, zoals de Chouffe Intocht in 2023. Ze zijn op zoek naar personeel en sluiten in de zomer voor een aantal weken. Naast bier bieden ze ook wijn en hapjes aan. Het café is gevestigd aan de Hoogstraat 21 in Wageningen.

Wil je weten wat De Vlaamsche Reus B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vlaamsche Reus B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vlaamsche Reus B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vlaamsche Reus B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De Vlaamsche Reus B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vlaamsche Reus B.V.

Bezoekers bekeken ook