De Verhalenvanger zie deverhalenvanger.nl

De Verhalenvanger zie deverhalenvanger.nl is een Coach gelegen aan Johan Kievietstraat 19 in Wageningen.

Meer informatie over De Verhalenvanger zie deverhalenvanger.nl in Wageningen

info@deverhalenvanger.nl De Verhalenvanger is een organisatie die zich bezighoudt met het vangen en vertellen van verhalen. Ze bieden trainingen, theater en coaching aan op het gebied van storytelling. Volgens De Verhalenvanger begint je verhaal bij je geboorte en ontwikkelt je leven zich tot een aaneenschakeling van verhalen. Verhalen zijn overal, maar ze moeten op het juiste moment, in de juiste sfeer en met de juiste mensen worden uitgesproken. Francesco Melita is degene die deze verhalen vangt en vertelt. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat De Verhalenvanger zie deverhalenvanger.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Verhalenvanger zie deverhalenvanger.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Verhalenvanger zie deverhalenvanger.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Verhalenvanger zie deverhalenvanger.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De Verhalenvanger zie deverhalenvanger.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Verhalenvanger zie deverhalenvanger.nl

Bezoekers bekeken ook