De twee ambachten schilderwerk & timmerwerk

De twee ambachten schilderwerk & timmerwerk is een Schilder gelegen aan Rietveldlaan in Wageningen.

Meer informatie over De twee ambachten schilderwerk & timmerwerk in Wageningen

De Twee Ambachten is een professioneel schildersbedrijf gevestigd in Wageningen en werkzaam in de regio. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals schilderwerk, timmerwerk en houtrot reparatie. Het bedrijf is gecertificeerd houtrot hersteller en levert strak schilderwerk van goede kwaliteit. Ze hebben 20 jaar werkervaring en bieden burenkorting van 10% en winterschilder korting aan. Op hun website is een fotoalbum te vinden met recente projecten en er zijn positieve reacties van klanten te lezen. De openingstijden van het bedrijf zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:30 uur. Voor contact kunnen mensen mailen naar info@detweeambachten.nl of bellen naar 06 49 65 98 23.

Wil je weten wat De twee ambachten schilderwerk & timmerwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De twee ambachten schilderwerk & timmerwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De twee ambachten schilderwerk & timmerwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De twee ambachten schilderwerk & timmerwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De twee ambachten schilderwerk & timmerwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De twee ambachten schilderwerk & timmerwerk

Bezoekers bekeken ook