De Splinter - Hout

De Splinter - Hout is een Tuinmeubelwinkel gelegen aan Voorburglaan 12 in Wageningen.

Meer informatie over De Splinter - Hout in Wageningen

De Splinter Hout is een gerespecteerd bedrijf dat gespecialiseerd is in tuinmeubelen. Het bedrijf is ontstaan vanuit de hobby voor houtbewerking en dat is terug te zien in hun aanpak, communicatie en gerealiseerde tuinmeubels. Ze hebben inmiddels een ruim assortiment met diverse tuinmeubels opgebouwd, waaronder tuintafels en tuinbanken. Voor hun meubels maken ze gebruik van kwalitatief hoogwaardig Douglas hout, waardoor de levensduur van de meubels 10-15 jaar is. Op de website van De Splinter Hout vind je een overzicht van het gehele assortiment.

Wil je weten wat De Splinter - Hout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Splinter - Hout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Splinter - Hout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Splinter - Hout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De Splinter - Hout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Splinter – Hout

Bezoekers bekeken ook