De Serre van Cleopatra

De Serre van Cleopatra is een Restaurant gelegen aan Stationsstraat 5 in Wageningen.

Meer informatie over De Serre van Cleopatra in Wageningen

Bij De Serre van Cleopatra in Wageningen kun je de hele dag terecht voor heerlijk eten. Wat begon als een kleine afhaal- en bezorgwinkel is nu uitgegroeid tot een gezellig restaurant met een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Tijdens de lunch bieden ze diverse mediterrane en traditionele gerechten, terwijl je 's avonds kunt genieten van heerlijke pizza's, smaakvolle grillgerechten en een uitgebreide selectie aan vegan opties. Bij De Serre van Cleopatra draait alles om goede ingrediënten en een warme, gastvrije sfeer. Of je nu langskomt voor een snelle hap of een uitgebreid diner, zij willen dat je je bij hen thuis voelt. Ze kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten genieten van hun passie voor lekker eten.

Wil je weten wat De Serre van Cleopatra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Serre van Cleopatra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Serre van Cleopatra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Serre van Cleopatra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De Serre van Cleopatra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Serre van Cleopatra

Bezoekers bekeken ook