de Ontmoeting

de Ontmoeting is een Kerk gelegen aan Pomona 562 in Wageningen.

Meer informatie over de Ontmoeting in Wageningen

In de periode van 16 juli tot en met 30 juli is er onderhoud in de Pomhorst en zullen we waarschijnlijk bij iemand thuis samenkomen. Als je ons wilt bezoeken, neem dan contact op om te weten waar we elkaar ontmoeten. We verlangen ernaar om te zien hoe het goede nieuws van Jezus iedereen bereikt en bouwen aan een cultuur van samen, leren en moed. We geloven dat we als gemeente in Wageningen een oefenplek zijn voor leerlingen van Jezus. Elke zondagochtend komen we samen in de Pomhorst om 10:30 uur, waar er koffie klaarstaat. Op de eerste zondag zorgen we samen voor wat lekkers bij de koffie en op de derde zondag nemen we de tijd om te lunchen. Voel je vrij om aan te schuiven! Het jaarthema is 'Gods stem verstaan' en we willen dat iedereen zich thuis voelt.

Wil je weten wat de Ontmoeting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Ontmoeting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Ontmoeting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Ontmoeting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar de Ontmoeting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Ontmoeting

Bezoekers bekeken ook