De Meubeltopper

De Meubeltopper is een Meubelwinkel gelegen aan Mennonietenweg 15 in Wageningen.

Meer informatie over De Meubeltopper in Wageningen

Op een uitstekende locatie aan de rand van het centrum van Wageningen is een multifunctionele winkel-/bedrijfsruimte te huur. Het pand heeft een totale oppervlakte van 710 m², verdeeld over 490 m² op de begane grond en 220 m² op de verdieping. Met een frontbreedte van 15 meter is er veel natuurlijk lichtinval aan de voorzijde. Het pand is goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. De huurprijs bedraagt €45.000 per jaar. Het object wordt opgeleverd met voorzieningen zoals een pantry, sanitaire voorzieningen en een CV-installatie. De huurder is verantwoordelijk voor de nutsvoorzieningen. De huurtermijn en opzegtermijn zijn in overleg.

Wil je weten wat De Meubeltopper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Meubeltopper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Meubeltopper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Meubeltopper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De Meubeltopper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Meubeltopper

Bezoekers bekeken ook