De Kantine

De Kantine is een Restaurant gelegen aan Zoomweg 7-9 in Wageningen.

Meer informatie over De Kantine in Wageningen

Sinds april biedt De Kantine gerechten van het moment aan, die elke keer door de keuken worden bedacht en op het krijtbord staan. Daarnaast hebben ze wekelijks wisselende soep en salade van de week. Naast het eten en drinken in een huiselijke sfeer, kan je bij De Kantine ook terecht voor feesten en partijen. Ze hebben een zaal die geheel naar wens kan worden ingericht. Sinds september 2014 runnen Willem, Trees en Chris De Kantine als een familiebedrijf. Je kunt online reserveren tot 4 uur van tevoren, maar bellen kan ook altijd. De Kantine is geopend op maandag van 12:00 tot 20:00 uur en van vrijdag tot zondag van 12:00 tot 20:00 uur. Het adres is Zoomweg 7, 6705 DM Wageningen, Nederland.

Wil je weten wat De Kantine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kantine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kantine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kantine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De Kantine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kantine

Bezoekers bekeken ook