De Hoek Wageningen - bestel via dehoek.nu

De Hoek Wageningen - bestel via dehoek.nu is een Afhaalrestaurant gelegen aan Stadsbrink 1H in Wageningen.

Meer informatie over De Hoek Wageningen - bestel via dehoek.nu in Wageningen

Voor de beste pizza's in Wageningen moet je bij Pizzeria & Grillroom De Hoek zijn. Ze maken ambachtelijke pizza's met verse ingrediënten die altijd lekker zijn. Ze hebben een uitgebreid menu met verschillende soorten gerechten, zoals broodjes, Turkse gerechten, schotels, mixed grill, kindermenu's, snacks, pizza's met kaas, vegetarische pizza's, pizza's met vlees, pizza's met vis en calzones. Enkele populaire gerechten zijn de kapsalon shoarma, kapsalon doner en kapsalon kip. Daarnaast hebben ze ook broodjes, zoals pita kaas ananas, pita kaas, pita ham/kaas en pita gezond. Verder hebben ze ook Turkse gerechten, zoals kapsalon falafel tajine, kapsalon De Hoek en kapsalon doner. Je kunt ook kiezen voor schotels, zoals patat doner schotel, shoarma Hawaii schotel en kip shoarma schotel. Ze hebben ook een ruime keuze aan pizza's, zowel met vlees, vis als vegetarisch. Kortom, bij Pizzeria & Grillroom De Hoek in Wageningen vind je heerlijke gerechten voor iedereen.

Wil je weten wat De Hoek Wageningen - bestel via dehoek.nu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hoek Wageningen - bestel via dehoek.nu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hoek Wageningen - bestel via dehoek.nu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hoek Wageningen - bestel via dehoek.nu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De Hoek Wageningen - bestel via dehoek.nu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hoek Wageningen – bestel via dehoek.nu

Bezoekers bekeken ook