De Gieterij

De Gieterij is een Kruidenier gelegen aan Junusstraat 16 in Wageningen.

Meer informatie over De Gieterij in Wageningen

De Gieterij is een zero waste winkel in Wageningen waar je duurzame boodschappen kunt halen. Dagelijks brengen boeren, bakkers en andere makers uit de omgeving hun verse producten naar de winkel. Er is een compleet assortiment beschikbaar, vergelijkbaar met een supermarkt. Bij De Gieterij kom je thuis met goed eten dat duurzaam geproduceerd is met zorg voor mens, dier en milieu. Daarnaast betaal je een eerlijke prijs en draag je bij aan de lokale economie. De winkel bevindt zich op Junusstraat 16 in Wageningen. Verder is er een kort interview met De Gieterij te beluisteren op NPO1 Radio.

Wil je weten wat De Gieterij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Gieterij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Gieterij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gieterij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De Gieterij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Gieterij

Bezoekers bekeken ook