De Casteelse Poort

De Casteelse Poort is een Historisch museum gelegen aan Bowlespark 1A in Wageningen.

Meer informatie over De Casteelse Poort in Wageningen

De Casteelse Poort is een museum in de stad Wageningen met permanente exposities over de geschiedenis van de stad. Daarnaast biedt het museum ook kortlopende tentoonstellingen over speciale onderwerpen uit de plaatselijke historie. Het museum heeft ook een galerie, genaamd het Koetshuis, waar kunstenaars hun werk kunnen tonen en verkopen. De historie van Wageningen wordt tentoongesteld in twee vaste opstellingen. Verder is er nieuws over een tijdelijke expositie van grafisch kunstenaar Ben Joosten en de première van de film "Gezichten van Wageningen" in het museum. Ook is er een mini tentoonstelling genaamd "In Lexkes sferen" in de Torck kamer te bewonderen. Het museum is gelegen aan de Bowlespark 1A in Wageningen en bezoekersinformatie is beschikbaar op de website van het museum.

Wil je weten wat De Casteelse Poort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Casteelse Poort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Casteelse Poort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Casteelse Poort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De Casteelse Poort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Casteelse Poort

Bezoekers bekeken ook