De Casserole

De Casserole is een Winkel gelegen aan Bevrijdingsstraat 15 in Wageningen.

Meer informatie over De Casserole in Wageningen

Ons assortiment pannen is vrij van PFAS en bevat zowel kook- als koekenpannen met en zonder antiaanbaklaag van verschillende merken. Daarnaast bieden we ook serviezen, glaswerk, bestek en andere cadeau-artikelen aan. Onze fysieke winkel "de Casserole" in Wageningen bestaat al meer dan 45 jaar en is een begrip geworden. Met een vernieuwde webwinkel willen we onze klanten blijven verrassen en inspireren. Ons deskundige personeel kan advies geven over materialen en samenstellingen om u te helpen bij het maken van uw keuze. Als u niet in staat bent om onze winkel te bezoeken, kunt u ook online aankopen doen via onze webwinkel Casserole.nl. Kom gerust langs in onze winkel in Wageningen om ons assortiment van designmerken te ontdekken. Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief om exclusieve aanbiedingen te ontvangen.

Wil je weten wat De Casserole verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Casserole of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Casserole? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Casserole het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De Casserole reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Casserole

Bezoekers bekeken ook