De Bakker Bakker van Voorthuizen

De Bakker Bakker van Voorthuizen is een Chocolaterie gelegen aan Hoogstraat 14 in Wageningen.

Meer informatie over De Bakker Bakker van Voorthuizen in Wageningen

Leonidas heeft aan alle kinderen gedacht, klein en groot, braaf of minder braaf, met chocoladefiguurtjes, stukjes of bollen. Een echte countdown van lekkernijen om het wachten zoeter te maken. Geniet van de kwaliteit van Leonidas-chocolade zonder palmolie, met goede Belgische chocolade en een productie die het milieu beschermt. Net als elk jaar bieden we onze adventskalender aan. Nieuw dit jaar, ontdek onze gloednieuwe adventskalender "speciaal voor kleine lekkerbekken". Figuurtjes, stukjes of bollen chocolade, Leonidas heeft aan alle kinderen gedacht, klein en groot, braaf of minder braaf. Een echte countdown van lekkernijen om het wachten zoeter te maken. Geniet van de kwaliteit van Leonidas-chocolade zonder palmolie, met goede Belgische chocolade. Zoals de traditie voorschrijft, tel de dagen tot Kerstmis af met onze prachtige adventskalender, gevuld met heerlijke pralines. Nieuw dit jaar: voor nog meer plezier bieden we ook een adventskalender "speciaal voor kleine lekkerbekken" aan. Ontdek onze pralines. Even heerlijk als gevarieerd, onze pralines maken onze reputatie. Wat ga je als eerste proeven? Een Manon? Een Carré Croquant? Laat je verleiden door onze lekkernijen. De vreugde komt in alle vormen: mendiants, sinaasappelschillen, vruchtensnoepjes, ... Bereid je voor op een explosie van smaken! Deel gelukkige momenten. Romantisch cadeau. Z.

Wil je weten wat De Bakker Bakker van Voorthuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bakker Bakker van Voorthuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bakker Bakker van Voorthuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bakker Bakker van Voorthuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De Bakker Bakker van Voorthuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bakker Bakker van Voorthuizen

Bezoekers bekeken ook