De Bakfietswinkel

De Bakfietswinkel is een Fietsenwinkel gelegen aan Bevrijdingsstraat 13A in Wageningen.

Meer informatie over De Bakfietswinkel in Wageningen

Wegens leveringsproblemen kan De Bakfietswinkel momenteel geen nieuwe bestellingen aannemen. Veelgestelde vragen over de bakfiets worden beantwoord, zoals de veiligheid van het vervoermiddel, de mogelijkheid om de bakfiets eerst te bekijken en te proberen, en de beschikbaarheid van verschillende onderdelen en uitvoeringen. Daarnaast wordt uitgelegd dat de bakfiets rijklaar wordt afgeleverd en dat de belangrijkste verschillen bij de uitvoeringen de versnellingen zijn. Ook wordt informatie gegeven over de actieradius van de elektrische uitvoering, de levertijd, de mogelijkheid om de bestelling af te halen, de verzendkosten, de afmetingen van de bakfietsen, en de garantie op de bakfiets en accessoires. Verder wordt vermeld dat er hulp beschikbaar is bij de montage, dat het Fietsplan gebruikt kan worden, en dat de bakfiets verzekerd kan worden. Tot slot wordt bevestigd dat de bakfiets buiten kan blijven staan, omdat deze ontworpen is om weer en wind te kunnen doorstaan.

Wil je weten wat De Bakfietswinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bakfietswinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bakfietswinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bakfietswinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar De Bakfietswinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bakfietswinkel

Bezoekers bekeken ook