D.J.R. Allround Bouw

D.J.R. Allround Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Kees Mulderweg 63 in Wageningen.

Meer informatie over D.J.R. Allround Bouw in Wageningen

D.J.R. Allround Bouw is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in verbouwingen en renovaties. Ze hebben aangekondigd dat ze gesloten zullen zijn van 14 juli tot 4 augustus vanwege de bouwvakvakantie in 2023. Op 7 augustus zullen ze weer beschikbaar zijn. Ook tijdens de bouwvakvakantie in 2022 waren ze tijdelijk gesloten van 29 juli tot 22 augustus, maar klanten konden nog steeds offerte aanvragen indienen of vragen stellen via e-mail. Voor spoedeisende zaken konden ze telefonisch bereikt worden. Het bedrijf heeft ook een nieuwe website gelanceerd, die nog steeds wordt verbeterd. Tot slot wenst D.J.R. Allround Bouw iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2022.

Wil je weten wat D.J.R. Allround Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D.J.R. Allround Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D.J.R. Allround Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D.J.R. Allround Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar D.J.R. Allround Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D.J.R. Allround Bouw

Bezoekers bekeken ook