Columbus koffie/thee/delicatessen

Columbus koffie/thee/delicatessen is een Koffiewinkel gelegen aan Junusstraat 27-A in Wageningen.

Meer informatie over Columbus koffie/thee/delicatessen in Wageningen

Binnenkort verschijnt onze nieuwe website, waarop je de wereld van Columbus kunt ontdekken. In het gezelligste winkelstraatje van Wageningen vind je een paradijs voor culinaire liefhebbers. Je wordt verleid door de geur van verse koffie, losse thee, handgemaakte bonbons en bijzondere olijfolie. Alles is mooi verpakt en in de gewenste hoeveelheid verkrijgbaar. Daarnaast bieden ze ook espressoapparaten, kookboeken, kookaccessoires, mediterrane delicatessen en nog veel meer aan. Het is leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te geven. Na het shoppen kun je genieten van heerlijke drankjes en gebak in hun espressobar. Je kunt rustig zitten en de tijd nemen, want je bent van harte welkom. Als je langs wilt komen, zijn dit de openingstijden: maandag 12.00 - 18.00, dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00, zaterdag 9.30 - 17.00 en zondag zijn ze gesloten. Je kunt contact met ze opnemen via telefoonnummer 0317 452 886 of via info@columbuskoffie.nl.

Wil je weten wat Columbus koffie/thee/delicatessen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Columbus koffie/thee/delicatessen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Columbus koffie/thee/delicatessen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Columbus koffie/thee/delicatessen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Columbus koffie/thee/delicatessen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Columbus koffie/thee/delicatessen

Bezoekers bekeken ook