Colors World Food

Colors World Food is een Restaurant gelegen aan Markt 15 in Wageningen.

Meer informatie over Colors World Food in Wageningen

Colors World Food biedt een culinaire reis aan waar je kunt genieten van verschillende smaken van over de hele wereld. Het menu bestaat uit drie gangen en is ook beschikbaar voor vegetariërs, veganisten en mensen met een glutenvrij dieet. Het menu bevat onder andere huisgemaakte dip, een combinatie van koude gerechten, een selectie van warme gerechten met friet en aïoli, en een dessert met huisgemaakte mousse, ijs, taart en vers fruit. Er zijn ook themaweken, zoals de West-Afrikaanse weken, waarbij je kunt genieten van een vegetarisch menu voor € 25,00 per persoon. Reserveringen kunnen online, per mail of telefonisch worden gemaakt. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met maandag van 11:00 tot 22:00 uur, met de keuken open van 11:30 tot 21:00 uur. Op dinsdag en woensdag is Colors gesloten.

Wil je weten wat Colors World Food verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Colors World Food of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Colors World Food? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Colors World Food het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Colors World Food reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Colors World Food

Bezoekers bekeken ook