Coblin

Coblin is een IT-consultancy gelegen aan Morel 11 in Wageningen.

Meer informatie over Coblin in Wageningen

Coblin biedt advies, levering en configuratie van ICT-producten en -diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Ze helpen bij het efficiënt gebruik maken van apparatuur en het veilig opslaan, beheren en delen van data. De diensten variëren van hulp op afstand tot het leveren van bSmart desktops, PC upgrades, NAS-systemen, IT-advies, IT-support en netwerk/wifi-oplossingen. Coblin is geen winkel, maar ontvangt klanten graag op afspraak in hun kantoor in Wageningen. Ze hebben een contactformulier waar klanten vragen of opmerkingen kunnen achterlaten. Coblin werkt met maatwerk en streeft naar tevreden klanten. Ze zijn bereikbaar op bepaalde dagen per week en hebben veel opgeloste problemen.

Wil je weten wat Coblin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coblin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coblin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coblin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Coblin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coblin

Bezoekers bekeken ook