Cesario

Cesario is een Kapper gelegen aan Churchillweg 11 in Wageningen.

Meer informatie over Cesario in Wageningen

Cesario is een herenkapsalon in Wageningen die sinds 2013 actief is. Ze bieden modieuze kapsels tegen betaalbare prijzen. Op hun prijslijst staan verschillende behandelingen, zoals knippen voor volwassenen en kinderen, tondeuse-kapsels, kaal scheren, klassiek scheren met een warme handdoek en baard trimmen. Ze bieden ook diensten zoals epileren of waxen van gezichtsharen, het bijwerken van contourlijnen en hair art. Daarnaast hebben ze een luxe behandeling waarbij het haar wordt gewassen, geknipt, klassiek geschoren en verzorgd met een warme handdoek, crème en aftershave. Cesario is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en het is mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Cesario verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cesario of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cesario? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cesario het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Cesario reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cesario

Bezoekers bekeken ook