Centrumzoii

Centrumzoii is een Yogastudio gelegen aan Hoogstraat 48 in Wageningen.

Meer informatie over Centrumzoii in Wageningen

Yoga met Jaccolien is voor iedereen toegankelijk en biedt verschillende vormen van yoga, zoals Vinyasa, Health, Gravity en Yin Yoga. Jaccolien begon ooit met een haat-liefdeverhouding met yoga, maar ontdekte andere vormen van yoga die haar natuurlijk aanvoelden. Ze volgde verschillende opleidingen en verdiepte zich in yoga en dans. Yoga heeft haar dagelijkse patronen en levensstijl drastisch veranderd en ze groeit nog elke dag op het gebied van welzijn en gezondheid. Jaccolien geeft yoga met een glimlach en luchtigheid, omdat yoga leuk en toegankelijk moet zijn voor iedereen. Ze gebruikt verschillende vormen van yoga in haar lessen, waarbij ze zich richt op stressreductie en balans tussen lichaam en geest. Daarnaast biedt ze ook individuele lessen en begeleiding. Yoga heeft vele voordelen, zoals flexibiliteit, ontspanning, verbeterde ademhaling en spijsvertering, en het versterkt het immuunsysteem. Jaccolien geeft les in Wageningen en biedt ook online lessen aan. Daarnaast organiseert ze yoga retraites en workshops. Ze heeft ook een gezondheidsprogramma ontwikkeld waarin ze je leert hoe je nieuwe patronen kunt integreren en je levensstijl kunt veranderen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden.

Wil je weten wat Centrumzoii verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrumzoii of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrumzoii? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrumzoii het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Centrumzoii reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrumzoii

Bezoekers bekeken ook